kabijakan privasi

Privacy Policy for http://192-168-1-1l.com

di 192-168-1-1 IP Alamat Info, diaksés tina http://192-168-1-1l.com, salah sahiji prioritas utama urang teh privasi datang urang. Sarat jeung Kaayaan dokumen Privasi Ieu ngandung rupa informasi anu dikumpulkeun sarta dirékam ku 192-168-1-1 IP Alamat Info na kumaha ieu kami nganggo eta.

Upami Anjeun gaduh patarosan tambihan atanapi merlukeun informasi ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami, ulah ragu ngahubungan kami liwat email di jaypol929@gmail.com

log Payil

192-168-1-1 IP Alamat Info kieu prosedur baku tina make payil log. file ieu log datang nalika aranjeunna didatangan jaba. Kabéh pausahaan hosting ngalakukeun ieu jeung bagian tina jasa hosting’ analytics. Informasi dikumpulkeun ku payil log kaasup protokol internét (IP) alamat, tipe browser, Internet Service Provider (ISP), jeung titimangsa cap, ngarujuk / Kaca kaluar, jeung kamungkinan jumlah clicks. Ieu teu numbu ka informasi naon anu geus diwanoh pribadi. Tujuan informasi kasebut pikeun tren analisa, administering loka, pamaké nyukcruk’ gerak dina website, tur ngumpul informasi demografi.

Cookies na Beacons Web

Kawas naon ramatloka lianna, 192-168-1-1 IP Alamat Info migunakeun 'cookies'. cookies ieu dipaké pikeun nyimpen informasi kaasup datang’ preferensi, na kaca dina ramatloka anu nganjang ka diakses atanapi dilongok. Inpo ieu dipake pikeun ngaoptimalkeun pamaké’ pangalaman ku Nyieun husus eusi kaca web urang dumasar kana datang’ tipe browser jeung / atawa informasi séjén.

Google DoubleClick DART cookie

Google mangrupakeun salah sahiji ngajual pihak-katilu dina situs urang. Ogé migunakeun cookies, dipikawanoh salaku cookies DART, ngawula Iklan mun datang loka kami dumasar kana datangna maranéhna pikeun www.website.com na situs séjén di internet. Sanajan, visitors may choose to decline the use of DART cookies by visiting the Google ad and content network Privacy Policy at the following URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Kawijakan privasi

Anjeun bisa konsultasi daptar ieu manggihan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan pikeun tiap tina mitra iklan tina 192-168-1-1 IP Alamat Info. Our Privacy Policy was created with the help of the Sarat jeung Kaayaan GDPR Privasi generator and the Sarat jeung Kaayaan Citakan.

Pihak-katilu server ad atawa jaringan ad migunakeun téknologi kawas cookies, JavaScript, atanapi Beacons Web nu dipaké dina advertisements masing-masing jeung tumbu nu némbongan dina 192-168-1-1 IP Alamat Info, nu dikirimkeun langsung ka pamaké’ browser. Aranjeunna otomatis nampa Alamat IP anjeun nalika ieu lumangsung. téknologi ieu téh dipaké pikeun ngukur éféktivitas anu tina kampanye iklan maranéhna jeung / atawa pribados eusi iklan nu ningali kana situs web nu didatangan.

Catet éta 192-168-1-1 IP Alamat Info boga aksés atawa kadali leuwih cookies ieu nu dipake ku advertisers pihak-katilu.

Katilu Kawijakan Privasi Pary

192-168-1-1 Sarat jeung Kaayaan Pamakéan IP Alamat Info urang teu dilarapkeun ka advertisers séjén atanapi situs web. kituna, kami nu advising anjeun konsultasi ka Kawijakan Privasi masing-masing tina ieu server ad pihak-katilu pikeun émbaran leuwih lengkep. Ieu mungkin kaasup amalan jeung parentah maranéhanana ngeunaan kumaha carana milih-kaluar tina pilihan tangtu. Anjeun bisa manggihan daptar lengkep Kawijakan Privasi ieu sarta Tumbu maranéhanana dieu: Tumbu Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.

Anjeun tiasa milih pikeun mareuman cookies ngaliwatan pilihan browser individu Anjeun. Uninga informasi nu leuwih wincik tentang manajemén cookie ngabogaan panjalajah web husus, eta bisa kapanggih di panyungsi’ jaba masing-masing. Naon Dupi Cookies?

Émbaran barudak

bagian sejen tina prioritas urang geus nambahkeun perlindungan pikeun barudak bari maké internet. Urang ajak kolot jeung wali pikeun niténan, ilubiung dina, jeung / atawa ngawas sarta pituduh aktivitas online maranéhna.

192-168-1-1 IP Alamat Info teu knowingly ngumpulkeun sagala Personal diwanoh Émbaran ti barudak di handapeun umur 13. Lamun Anjeun mikir yén anak anjeun disadiakeun jenis ieu informasi dina ramatloka kami, urang niatna ajak anjeun ngahubungan kami langsung jeung urang bakal ngalakukeun usaha pangalusna kami pikeun promptly dipiceun informasi misalna tina rékaman kami.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan online Ngan

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu lumaku ngan pikeun kagiatan online kami jeung geus valid pikeun nu datang pikeun ramatloka kami kalawan Wasalam ka informasi anu aranjeunna dibagikeun jeung / atawa ngumpulkeun dina 192-168-1-1 IP Alamat Info. Kawijakan ieu teu lumaku pikeun émbaran dikumpulkeun sagala offline atanapi via saluran sejen ti ramatloka ieu.

idin

Ku migunakeun ramatloka kami, Anjeun hereby idin ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang jeung satuju kana Sarat jeung Kaayaan na.