192.168.1.1

192.168.1.1 admin Login

Naon sajarah balik 192.168.1.1?

Asalna aya 5 kelas alamat internét A, B, jeung C, which were general use D which was reversed for multicast addressing and E as reserved for experimental use. This class system was used when allocating out IP addresses to a company.

kelas A, B, jeung C alamat

Although write out IPv4 addresses in decimal the definitions of A, B, jeung C alamat sabenerna ngemutan kumaha alamat nu némbongan dina binér. dina ieu, Alamat ieu digambarkeun ku 4 grup 8 bit. oge, note that IP Addresses are actually split into 2 bagian. A part presenting the network and a part representing the host.

Dina Alamat IP has sakumaha dipaké dina jaringan asal.

192.168.1.1

Dina binér anu mangrupa.

11000000 10101000 00000001 | 00000001

bagian jaringan | imah Bagean

192.168.1.teh bagian jaringan tina alamat jeung tukang 1 is the host part.

Naon 192.168.1.1 IP Alamat?

192.168.1.1

192.168.1.1 Alamat IP teh gateway standar tina routers paling nirkabel kawas TP-Patalina, Cisco, Linksys, D-Patalina, Belkin, Asus, Netgear, and Billion Router or ADSL modems. There are several IP main addresses a router can take, 192.168.1.1 is the most common one though 10.0.0.1 atawa 192.168.0.1oge pilihan sejenna. These are commonly known as host addresses.

Concretely salah bisa ngatur Pilihan Kaamanan, Manajemén Network, Wan (Lega Area Network), ADSL (Asimétri Digital Subscriber Line), IP QoS, DNS (Domain System Ngaran), WLAN (Nirkabel Area Network Lokal) setélan, DSL (Digital Subscriber Line), proxy, LAN (local area networkl), MAC (Sedeng Aksés Control), block WPS antarana batur.

 

Kumaha login 192.168.1.1 IP Alamat Lengkah Ku Guide Lengkah

LENGKAH 1. Anu mimiti, Anjeun bisa ngasupkeun HTTPS://192.168.1.1 into your browser’s address bar.

 

192.168.1.1 admin Login

 

LENGKAH 2. Lajeng Lamun sia kasalahan, then Https://192.168.1.1 is not your router’s IP address.

So my friends you can check below Standar router IP Alamat Daptar:

router Brand

login IP

2Kabel
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.254
  • 10.0.0.138
3jeung
  • 192.168.1.1
  • 192.168.1.10.1
Actiontec
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.2.1
  • 192.168.254.254
Airlink
  • 192.168.1.1
  • 192.168.2.1
Airlive
  • 192.168.2.1
Airties
  • 192.168.2.1
apel
  • 10.0.1.1
Amped wireless
  • 192.168.3.1
Asus
  • 192.168.1.1
  • 192.168.2.1
  • 10.10.1.1
Aztech
  • 192.168.1.1
  • 192.168.2.1
  • 192.168.1.254
  • 192.168.254.254
Belkin
  • 192.168.1.1
  • 192.168.2.1
  • 10.0.0.2
  • 10.1.1.1
milyar
  • 192.168.1.254
  • 10.0.0.2
kebo
  • 192.168.1.1
  • 192.168.11.1
Dell
  • 192.168.1.1
Cisco
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.30
  • 192.168.0.50
  • 10.0.0.1
  • 10.0.0.2
D-Patalina
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.0.10
  • 192.168.0.101
  • 192.168.0.30
  • 192.168.0.50
  • 192.168.1.254
  • 192.168.15.1
  • 192.168.254.254
  • 10.0.0.1
  • 10.0.0.2
  • 10.1.1.1
  • 10.90.90.90
Edimax
  • 192.168.2.1
Eminent
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.8.1
Gigabyte
  • 192.168.1.254
Hawking
  • 192.168.1.200
  • 192.168.1.254
Huawei
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.3.1
  • 192.168.8.1
  • 192.168.100.1
  • 10.0.0.138
LevelOne
  • 192.168.0.1
  • 192.168.123.254
Linksys
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.10
  • 192.168.1.210
  • 192.168.1.254
  • 192.168.1.99
  • 192.168.15.1
  • 192.168.16.1
  • 192.168.2.1
Microsoft
  • 192.168.2.1
Motorola
  • 192.168.0.1
  • 192.168.10.1
  • 192.168.15.1
  • 192.168.20.1
  • 192.168.30.1
  • 192.168.62.1
  • 192.168.100.1
  • 192.168.102.1
  • 192.168.1.254
MSI
  • 192.168.1.254
Netgear
  • 192.168.0.1
  • 192.168.0.227
NetComm
  • 192.168.1.1
  • 192.168.10.50
  • 192.168.20.1
  • 10.0.0.138
Netopia
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.254
planet
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.254
Repotec
  • 192.168.1.1
  • 192.168.10.1
  • 192.168.16.1
  • 192.168.123.254
Senao
  • 192.168.0.1
Siemens
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.254
  • 192.168.2.1
  • 192.168.254.254
  • 10.0.0.138
  • 10.0.0.2
Sitecom
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.254
  • 192.168.123.254
  • 10.0.0.1
SMC Jaringan
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.2.1
  • 10.0.0.1
  • 10.1.10.1
Sonicwall
  • 192.168.0.3
  • 192.168.168.168
SpeedTouch
  • 10.0.0.138
  • 192.168.1.254
Sweex
  • 192.168.15.1
  • 192.168.50.1
  • 192.168.55.1
  • 192.168.251.1
kemah
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
Thomson
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.254
  • 192.168.100.1
TP-Patalina
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.0.254
Trendnet
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.0.30
  • 192.168.0.100
  • 192.168.1.100
  • 192.168.1.254
  • 192.168.10.1
  • 192.168.10.10
  • 192.168.10.100
  • 192.168.2.1
  • 192.168.223.100
  • 200.200.200.5
urang. Robotics
  • 192.168.1.1
  • 192.168.2.1
  • 192.168.123.254
zum
  • 192.168.1.1
  • 192.168.2.1
  • 192.168.4.1
  • 192.168.10.1
  • 192.168.1.254
  • 10.0.0.2
  • 10.0.0.138
ZTE
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.100.100
  • 192.168.1.254
  • 192.168.2.1
  • 192.168.2.254
Zyxel
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.2.1
  • 192.168.4.1
  • 192.168.10.1
  • 192.168.1.254
  • 192.168.254.254
  • 10.0.0.2
  • 10.0.0.138

LENGKAH 3. Then after Enter your default roter username and password to login to your router.

LENGKAH 4. If you forgot your username and password you can follow the below provided instructions to recover them.

If you did not change the default username and password that comes with the router then you can please check your Standar router Ngaran nu maké jeung Daptar Sandi:

router Brand

login IP

ngaran pamaké

sandi

3jeung http://192.168.1.1 admin admin
Belkin http://192.168.2.1 admin admin
BenQ http://192.168.1.1 admin admin
D-Patalina http://192.168.0.1 admin admin
Digicom http://192.168.1.254 admin michelangelo
Digicom http://192.168.1.254 nu make sandi
Linksys http://192.168.1.1 admin admin
Netgear http://192.168.0.1 admin sandi
Sitecom http://192.168.0.1 sitecom admin
Thomson http://192.168.1.254 nu make nu make
Robotics AS http://192.168.1.1 admin admin

LENGKAH 5. Once you are in the router’s admin panel then you will be able to change and modify all internet settings.

Naon anu kudu dipigawé lamun poho ngaran pamaké sarta sandi router anjeun

reset router

Hei Atuh!! Mun anjeun geus robah jeung poho ngaran pamaké router Anjeun atawa sandi, then you can simply reset the router alternatively. Ku ngareset ka setélan pabrik reset na, éta standar Ngaran nu maké jeung sandi bakal disimpen. Tombol reset kana paling routers pisan leutik tur tiasa tangguh pikeun manggihan. Anjeun bakal perlu nib pensil, panitik, atawa barang ipis sejenna mun mencet eta handap pikeun sabudeureun 15 detik.

 

CARA ngakses CISCO router ngagunakeun 192.168.1.1

Munggaran sadaya Anjeun bisa nyambung Anjeun Cisco router pikeun komputer maké kabel RJ45.

Lajeng sanggeus Hurungkeun Cisco router sarta Komputer.

➥ salajengna Buka Browser tur ngetik HTTPS://192.168.1.1 terus pencét Lebetkeun.

➥ Ayeuna asupkeun ngaran pamaké sarta sandi Default (admin admin) lamun teu ngarobah. Atawa Lebetkeun ngaran pamaké sarta sandi anjeun.

CARA ngakses CISCO router ngagunakeun 192.168.1.1

➥ Bakal buka Cisco router Admin Page.

➥ Now you can customize all your settings and also change WiFi password.

 

TP-link router login

TP-link router boga hiji alamat IP 192.168.1.1.

Anjeun tiasa nyambungkeun Anjeun TP-Patalina router sarta Komputer jeung kabel RJ45.

Salajengna Tipe HTTPS://192.168.1.1 in browser and Press Enter.

Lebetkeun ngaran pamaké sarta sandi.

  • alamat IP: 192.168.1.1 (atanapi http://tplinkwifi.net)
  • ngaran pamaké: admin
  • sandi: admin / sandi

TP-link router login

Now go to setting nirkabel and change settings that you need.

 

D-link router login

Mimiti sadayana nyambung D-Patalina router kalawan komputer kalawan sambungan kabel Ethernet.

Lajeng Hurungkeun komputer.

browser Web kiwari Buka. ngetik http://192.168.1.1 atawa http://router dlink terus pencét Lebetkeun.

Asup ka router D-Patalina jeung ngaran pamaké sarta sandi administrator.

D-link router Login

Lamun asup kahiji waktos lajeng bisa klik Setup lajeng buka setélan nirkabel.

Satuluyna anjeun bisa setelan eta sacara manual atawa otomatis.

CARA asup ka A router NETGEAR

Anu mimiti, Anjeun tiasa nyambungkeun router Netgear kalawan komputer Windows Anjeun

Lajeng buka Browser sarta tipe HTTPS://192.168.1.1 sarta Pencét Lebetkeun.

CARA asup ka A router NETGEAR

Ayeuna Lebetkeun landihan standar sarta sandi Netgear router urang.

Atuh Mun anjeun teu nyaho standar landihan-sandi lajeng pariksa méja luhureun kami.

Buka Setélan Wireless na ngaropea setélan.

kecap final

Jigana kedah informasi cukup ngeunaan 192.168.1.1 IP Alamat Default router Username & sandi. Kuring miharep yén sagala jinis inpo mangpaat ka anjeun tapi lamun nyanghareupan masalah naon wae ngeunaan pos ieu, lajeng punten mairan keur urang urang cobaan pikeun ngajawab masalah anjeun pas mungkin. Hatur nuhun ngadatangan situs urang.