192.168.1.1 || Kumaha login 192.168.1.1 IP Alamat?

192.168.1.1 || Naon éta sarta Kumaha mun Login?

The 192.168.1.1 alamat IP salah sahiji gerbang standar kalolobaan tina routers nirkabel sarta modem ADSL. Aya ogé sababaraha alamat IP nu bisa routed ku Alamat IP ieu. dasarna, 192.168.l.l hiji umum Alamat IP paling anu ogé dipikawanoh minangka alamat host. 10.0.0.1 atawa 192.168.0.1 oge sabagian pilihan séjén nu can jalur alamat IP.

Naon bisa dilakukeun ku 192.168.1.1?

Kalayan bantuan 192.168.1.1 alamat IP, anjeun diwenangkeun ngakses router Anjeun. Sanajan, Anjeun kudu ngaksés panel router admin resmi maranéhanana. Jang ngalampahkeun kitu, Anjeun kudu ngeusian 192.168.1.1 dina palang alamat browser anjeun. Saatos ngakses resmi di panel admin router, anjeun diwenangkeun pikeun ngaluyukeun sababaraha pilihan ngeunaan IP Qos, LAN, Wan, DNS, proxy, manajemén jaringan, setélan WLAN, pilihan kaamanan, WPS, DSL, PPPOE, MAC, sarta klien DHCP.

Sanajan, ngakses resmi di panel admin router, Anjeun kedah 192.168.1.1 Lebet firstly. janten, upami Anjeun kersa 192.168.1.1 Lebet guna ngakses panel router admin resmi, lajeng mangga parios kaluar pos handap.

Kumaha login 192.168.1.1 IP Alamat?

Kabéh léngkah nu diperlukeun pikeun 192.168.1.1 Lebet diteundeun handap handap. Mangga turutan disebutkeun handap step by step guideline sasuai pikeun Lebet 192.168.1.1 hasil.

  1. Dina hambalan éta pisan mimiti, ngetik http://192.168.1.1 kana palang alamat panyungsi anjeun di urutan asup ka router Anjeun.
  2. ayeuna, Lebetkeun asli anjeun ngaran pamaké sarta sandi mun login ka router Anjeun.
  3. Saatos ngakses resmi di panel admin router atawa 192.168.1.1 Lebet, anjeun diwenangkeun pikeun ngaluyukeun sababaraha pilihan ngeunaan IP Qos, LAN, Wan, DNS, proxy, manajemén jaringan, setélan WLAN, pilihan kaamanan, WPS, DSL, PPPOE, MAC, sarta klien DHCP.

Eta penting pisan pikeun nyadiakeun ngaran pamaké sarta sandi asli. janten, méméh pindah ka prosedur login, mangga pastikeun yén anjeun boga landihan asli jeung sandi ngakses panel router admin.

Bisi anjeun teu apal ngaran pamaké sarta sandi anjeun rinci, turutan parentah di handap ieu.

Naon anu kudu dipigawé lamun poho ngaran pamaké sarta sandi router anjeun?

Eta penting pisan pikeun nyadiakeun ngaran pamaké sarta sandi asli. janten, méméh pindah ka prosedur login, mangga pastikeun yén anjeun boga ngaran pamaké sarta sandi asli. Mun anjeun teu apal ngaran pamaké sarta sandi anjeun rinci, turutan parentah di handap ieu.

  1. Mun anjeun teu nyaho ngaran pamaké sarta sandi anjeun sarta sempet robah ngaran pamaké sarta sandi saacan kiwari, lajeng cobaan pikeun manggihan éta dina labél marengan angka na login alamat serial anu router urang.
  2. lamun robah sandi anjeun jeung poho deui anjeun gé kudu ngareset router atawa modem ka setelan pabrik. Aya tombol reset disumputkeun dina unggal jenis router wireless atanapi modem ADSL. Ngahurungkeun deui router pikeun pangaturan pabrik, Anjeun kudu ditahan on tombol pikeun 10 detik maké jarum atawa colok huntu.
  3. Anjeun oge bisa login ka router anjeun ku mariksa ngaran pamaké sarta sandi daftar disebutkeun di handap ieu.

192.168.1.1 Router IP ADDRESS

Mun anjeun teu nyaho ngaran pamaké sarta sandi anjeun sarta sempet robah ngaran pamaké sarta sandi saacan kiwari, lajeng cobaan pikeun manggihan aranjeunna dina disebutkeun di handap labél marengan angka na login alamat serial anu router urang.

Router IP ADDRESS, standar landihan, AND nyontek:

Anjeun oge bisa login ka router anjeun ku mariksa ngaran pamaké sarta sandi daftar disebutkeun di handap ieu.

router Produsén alamat IP pamaké Ngaran sandi
TP-Patalina 192.168.1.1
192.168.1.254
admin admin / sandi
Cisco 192.168.1.1 admin admin
D-link 192.168.1.1
192.168.1.254
admin admin
Linksys 192.168.1.1
192.168.1.10
192.168.1.254
192.168.2.1
admin admin
Netgear 192.168.1.1 admin admin
Netgear 192.168.1.1 admin sandi
Asus 192.168.1.1
192.168.2.1
10.10.1.1
admin admin
Belkin 192.168.1.1
192.168.2.1
10.0.0.2
10.1.1.1
(teu sahiji bae) MiniAP
milyar 192.168.1.254 admin admin

janten, babaturan, ieu téh sabaraha ieu naon Kuring kungsi dibagikeun didieu step by step guideline ngeunaan Kumaha 192.168.1.1 Login guna ngakses panel router admin resmi sarta Kumaha manggihkeun sandi jeung landihan lamun leungiteun ngaran pamaké sarta sandi anjeun bisi.

Sanajan, lamun gaduh mamang mana wae jeung 192.168.1.1 login Prosedur, mangga bagikeun pikiran anjeun kalawan kami.

Hatur nuhun!!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *