192.168.0.0

What is the 192.168.0.0 IP Alamat?

192.168.0.0 alamat IP

IP nangtung pikeun protokol internét. Unggal jaringan boga alamat IP unik. Kisaran alamat IP 192.168.255.255. IP ngandung sauntuyan alamat, jumlah munggaran di rentang hiji saukur jaringan. Alamat IP sami ngamungkinkeun beda jeung nu sejen pikeun nyambungkeun saling dina jaringan nu sami.

Naon 192.168.0.0?

192.168.0.0

Subnet boga tilu alamat jasa IP:

  • subnet IP,
  • multicast IP,
  • standar gateway IP.

192.168.0.0 nyaéta alamat subnet IP dina hal ieu.

Biasana paling alat teu make 192.168.0.0 salaku alamat IP sabab sakali deui dipaké salaku alamat IP pikeun jaringan husus sarta lamun admin nyoba napelkeun 192.168.00 mun wae alat dina jaringan jadi hiji alamat IP statik, sakabéh jaringan bakal Cicing turun nepi ka alat keur detached.

téoritis, 192.168.0.0 bisa dibikeun ka alat husus, lamun mibanda rentang alamat anu kacida gedéna. Éta alesan naha Alat jeung alamat IP tungtung enol téh ilaharna teu dipake.

Aya rupa-rupa béda tina 192.168.0.0

Ukuran anu 192.168.0.0 jaringan gumantung kana topeng jaringan nu dipilih dipilih.

Nyaéta 3 rentang béda disebutkeun di handap:

  • 168.0.0/16: eta Bulan ti 192.168.0.0 ka 192.168.255.255 kalayan sabudeureun 65,534 sarwa.
  • 168.0.0/18: eta Bulan ti 192.168.0.0 ka 192.168.63.255 kalayan sabudeureun 16,382 sarwa.
  • 168.0.0/24: eta Bulan ti 192.168.0.0 ka 192.168.0.255 kalayan sabudeureun 254 sarwa.

routers broadband nu dipaké di imah dijalankeun dina 192.168.0.0 jaringan normal mibanda 192.168.0.0/24 sakumaha konfigurasi maranéhna, ku nu Kuring hartosna yén maranéhna ilahar make 192.168.0.1 salaku alamat gateway lokal maranéhna.

 

Kumaha 192.168.0.0 karya?

The notations decimal nu dirobah kana format manusa-bisa dibaca tina angka biner. binér nu Sigana mah (11000000 10101000 00000000 00000000).

Ping tés atawa sambungan séjén ti internét atawa jaringan luar séjén alamat jaringan IPv4 swasta teu bisa routed ka dinya.

Dupi abdi tiasa napelkeun 192.168.0.0 ka kartu jaringan Komputer atanapi laptop abdi?

teu! You can’t assign this address to any network device (malah mun router Anjeun) sabab dina hal ieu jaringan anjeun bisa boga fungsi parah jeung anjeun bisa manggihan sagala rupa masalah nu patali jeung jaringan. Conto pangdeukeutna: your device may be not accessible over the LAN (local area networkl).

Kecap pamungkas

Jigana kedah informasi cukup ngeunaan 192.168.0.0 IP Alamat Default router Username & sandi. Kuring miharep yén sagala jinis inpo mangpaat ka anjeun tapi lamun nyanghareupan masalah naon wae ngeunaan pos ieu, lajeng punten mairan keur urang urang cobaan pikeun ngajawab masalah anjeun pas mungkin. Thanks for visiting our site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *