Politika e privatësisë

Privacy Policy for http://192-168-1-1l.com

në 192-168-1-1 IP Adresa Info, arritshme nga http://192-168-1-1l.com, një nga prioritetet tona kryesore është privacy nga vizitorët tonë. Ky dokument Politika e privatësisë përmban llojet e informacionit që është mbledhur dhe regjistruar nga 192-168-1-1 IP Adresa Info dhe se si ne e përdorin atë.

Nëse keni pyetje shtesë ose të kërkojë më shumë informacion në lidhje me Politika e privatësisë tonë, mos hezitoni të na kontaktoni përmes email-it në jaypol929@gmail.com

log Files

192-168-1-1 IP Adresa Info ndjek një procedurë standarde për përdorimin e dosjeve log. Këto fotografi log vizitorëve kur ata do të vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë hosting bëjnë këtë dhe të një pjese të shërbimeve hosting’ analitikë. Informacioni i mbledhur nga fotografi log përfshijnë protokollin e internetit (IP) Adresat, llojin e shfletuesit, Ofruesi i shërbimit të Internetit (ISP), datën dhe vulën e kohës, duke iu referuar / faqeve dalëse, dhe ndoshta numri i klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me ndonjë informacion që është personalisht të identifikueshme. Qëllimi i informacionit është për tendencat analizuar, administrimin e sit, ndjekja përdoruesit’ Lëvizja në faqen e internetit, dhe mbledhjen e informacionit demografik.

Cookies dhe Beacons Web

Si ndonjë website të tjera, 192-168-1-1 IP Adresa Info përdor 'cookie'. Këto cookies janë përdorur për të ruajtur informacione, duke përfshirë vizitorët’ preferencat, dhe faqet në faqen e internetit që vizitori arrihen apo të vizituara. Informacioni është përdorur për të optimizuar përdoruesit’ Përvoja nga customizing tonë përmbajtjen e web faqes në bazë të vizitorëve’ llojin e shfletuesit dhe / ose informacione të tjera.

Google Dart Cookie DoubleClick

Google është një nga një shitës të palës së tretë në faqen tonë. Ajo gjithashtu përdor cookies, i njohur si cookies Dart, për të shërbyer reklama për vizitorët Faqja jonë bazuar mbi vizitës së tyre në www.website.com dhe faqe të tjera në internet. megjithatë, visitors may choose to decline the use of DART cookies by visiting the Google ad and content network Privacy Policy at the following URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Politikat e privatësisë

Ju mund të konsultoni këtë listë për të gjetur Politika e privatësisë për secilin nga partnerët e reklamave të 192-168-1-1 IP Adresa Info. Our Privacy Policy was created with the help of the GDPR Privacy Policy Generator and the Termat dhe Kushtet Template.

Palës së tretë servers ad apo rrjetet ad përdor teknologjitë si kukit, JavaScript, ose Beacons Web që janë përdorur në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhje që shfaqen në 192-168-1-1 IP Adresa Info, të cilat janë dërguar direkt për përdoruesit’ shfletuesi. Ata marrin automatikisht IP adresa juaj kur kjo ndodh. Këto teknologji janë përdorur për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe / ose të personalizosh të përmbajtjes reklamat që ju shihni në faqet e internetit që ju vizitoni.

Vini re se 192-168-1-1 IP Adresa Info nuk ka qasje në ose kontroll mbi këto që përdoren cookies nga palë të treta reklamuesit.

Së treti Politikat pary Kushet

192-168-1-1 Politika e privatësisë Adresa IP Info-së nuk zbatohet për reklamuesit të tjera apo faqet e internetit. kështu, ne jemi këshilluar që të këshillohet me politikat përkatëse të këtyre private servers ad palë të treta për informacion më të detajuar. Kjo mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre për mënyrën se si të priren nga e opcioneve të caktuara. Ju mund të gjeni një listë të plotë të këtyre politikave të fshehtësisë dhe lidhjet e tyre këtu: Politika e privatësisë Lidhje.

Ju mund të zgjidhni për të çaktivizoni cookies nëpërmjet shfletuesit tuaj individuale options. Për të ditur më shumë informacion të detajuar në lidhje me menaxhimin e cookie specifike web shfletues, ajo mund të gjendet në shfletues’ faqet e internetit përkatëse. Çfarë janë cookies?

Informacion për fëmijë

Një pjesë tjetër e prioritetit tonë është shtuar mbrojtje për fëmijët duke përdorur internetin. Ne i inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët për të vëzhguar, marrin pjesë në, dhe / ose të monitoruar dhe drejtojë veprimtarinë e tyre në internet.

192-168-1-1 IP Adresa Info nuk vetëdije të mbledhë ndonjë Personal identifikueshme informacion nga fëmijët nën moshën 13. Nëse ju mendoni se fëmija juaj ka dhënë këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, Ne ju inkurajojmë fuqimisht të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë përpjekjet tona më të mira për të hequr menjëherë këtë informacion nga të dhënat tona.

Online Privacy Policy Vetëm

Kjo Privacy Policy vlen vetëm për aktivitetet tona online dhe është i vlefshëm për vizitorët në faqen tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata të përbashkëta dhe / ose të mbledhë në 192-168-1-1 IP Adresa Info. Kjo politikë nuk është e aplikueshme për çdo informacion të mbledhur offline ose nëpërmjet kanaleve të tjera se këtë website.

pëlqim

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju bejme me pëlqimin për Politika e privatësisë tonë dhe të bien dakord për termat dhe kushtet.