192.168.1.1

192.168.1.1 Admin Login

Cila është historia prapa 192.168.1.1?

Fillimisht ka qenë 5 klasa e adresave të internetit A, B, dhe C, të cilat ishin të përdorim të përgjithshëm D e cila u përmbys për multicast adresimin dhe E si të rezervuar për përdorim eksperimental. Ky sistem klasë është përdorur kur ndarjes nga adresa IP të një kompanie.

Klasa A, B, dhe trajton C

Edhe pse shkruani nga adresat IPv4 në dhjetore përkufizimet e A, B, dhe C trajton aktualisht konsideron se adresa shfaqet në binar. Në këtë, adresa është e përfaqësuar nga 4 grupet e 8 bit. Gjithashtu, Vini re se adresat IP në të vërtetë janë të ndarë në 2 pjesë. Një pjesë e prezantimit të rrjetit dhe një pjesë që përfaqëson ushtrinë.

Në një IP Address tipike si përdoret në një shtëpi e rrjetit.

192.168.1.1

Në binar që është.

11000000 10101000 00000001 | 00000001

Rrjeti pjesë | Host Pjesa

192.168.1.është pjesa e rrjetit e adresës dhe e fundit 1 është pjesa host.

Cfare eshte 192.168.1.1 Adresa IP?

192.168.1.1

192.168.1.1 Adresa IP është portë parazgjedhje e shumicën e wireless routers si TP-Link, cisco, Linksys, D-Link, Belkin, Asus, Netgear, dhe Billion Router ose ADSL modem. Ka disa IP adresat kryesore të një router mund të marrë, 192.168.1.1 është më e zakonshme pse 10.0.0.1 ose 192.168.0.1edhe opsione të tjera. Këto janë të njohura zakonisht si adresat pritëse.

Konkretisht mund të menaxhuar opsione të sigurisë, menaxhimin e rrjetit, WAN (Wide Area Network), ADSL (Asimetrike Digital Subscriber Line), IP QoS, DNS (Domain Name System), WLAN (Wireless Local Area Network) settings, DSL (Digital Subscriber Line), prokurë, LAN (rrjet lokal zonë), MAC (Access Medium Kontrollit), bllok WPS mesin e të tjerëve.

 

Si të identifikoheni 192.168.1.1 IP Hapi Adresa By Step Guide

HAPI 1. Së pari, ju mund të hyjë https://192.168.1.1 në shiritin e shfletuesit tuaj për adresën.

 

192.168.1.1 Admin Login

 

HAPI 2. Pastaj në qoftë se ju duke marrë një gabim, atëherë hTTPS://192.168.1.1 nuk është IP adresa router tuaj.

Pra, miqtë e mi ju mund të shikoni më poshtë Default Router IP Lista Adresa:

router Markë

Login IP

2tel
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
 • 192.168.1.254
 • 10.0.0.138
3me
 • 192.168.1.1
 • 192.168.1.10.1
Actiontec
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
 • 192.168.2.1
 • 192.168.254.254
Airlink
 • 192.168.1.1
 • 192.168.2.1
Airlive
 • 192.168.2.1
Airties
 • 192.168.2.1
mollë
 • 10.0.1.1
Amped Wireless
 • 192.168.3.1
Asus
 • 192.168.1.1
 • 192.168.2.1
 • 10.10.1.1
Aztech
 • 192.168.1.1
 • 192.168.2.1
 • 192.168.1.254
 • 192.168.254.254
Belkin
 • 192.168.1.1
 • 192.168.2.1
 • 10.0.0.2
 • 10.1.1.1
Billion
 • 192.168.1.254
 • 10.0.0.2
buall
 • 192.168.1.1
 • 192.168.11.1
luginë
 • 192.168.1.1
cisco
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.30
 • 192.168.0.50
 • 10.0.0.1
 • 10.0.0.2
D-Link
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
 • 192.168.0.10
 • 192.168.0.101
 • 192.168.0.30
 • 192.168.0.50
 • 192.168.1.254
 • 192.168.15.1
 • 192.168.254.254
 • 10.0.0.1
 • 10.0.0.2
 • 10.1.1.1
 • 10.90.90.90
Edimax
 • 192.168.2.1
i shquar
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
 • 192.168.8.1
Gigabyte
 • 192.168.1.254
Hawking
 • 192.168.1.200
 • 192.168.1.254
Huawei
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
 • 192.168.3.1
 • 192.168.8.1
 • 192.168.100.1
 • 10.0.0.138
LevelOne
 • 192.168.0.1
 • 192.168.123.254
Linksys
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
 • 192.168.1.10
 • 192.168.1.210
 • 192.168.1.254
 • 192.168.1.99
 • 192.168.15.1
 • 192.168.16.1
 • 192.168.2.1
Microsoft
 • 192.168.2.1
motorola
 • 192.168.0.1
 • 192.168.10.1
 • 192.168.15.1
 • 192.168.20.1
 • 192.168.30.1
 • 192.168.62.1
 • 192.168.100.1
 • 192.168.102.1
 • 192.168.1.254
MSI
 • 192.168.1.254
Netgear
 • 192.168.0.1
 • 192.168.0.227
NetComm
 • 192.168.1.1
 • 192.168.10.50
 • 192.168.20.1
 • 10.0.0.138
Netopia
 • 192.168.0.1
 • 192.168.1.254
planet
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
 • 192.168.1.254
REPOTEC
 • 192.168.1.1
 • 192.168.10.1
 • 192.168.16.1
 • 192.168.123.254
Senao
 • 192.168.0.1
Siemens
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
 • 192.168.1.254
 • 192.168.2.1
 • 192.168.254.254
 • 10.0.0.138
 • 10.0.0.2
Sitecom
 • 192.168.0.1
 • 192.168.1.254
 • 192.168.123.254
 • 10.0.0.1
SMC Networks
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
 • 192.168.2.1
 • 10.0.0.1
 • 10.1.10.1
Sonicwall
 • 192.168.0.3
 • 192.168.168.168
SpeedTouch
 • 10.0.0.138
 • 192.168.1.254
SWEEX
 • 192.168.15.1
 • 192.168.50.1
 • 192.168.55.1
 • 192.168.251.1
tendë
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
Thomson
 • 192.168.0.1
 • 192.168.1.254
 • 192.168.100.1
TP-Link
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
 • 192.168.0.254
Trendnet
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
 • 192.168.0.30
 • 192.168.0.100
 • 192.168.1.100
 • 192.168.1.254
 • 192.168.10.1
 • 192.168.10.10
 • 192.168.10.100
 • 192.168.2.1
 • 192.168.223.100
 • 200.200.200.5
U.S. Robotics
 • 192.168.1.1
 • 192.168.2.1
 • 192.168.123.254
Zoom
 • 192.168.1.1
 • 192.168.2.1
 • 192.168.4.1
 • 192.168.10.1
 • 192.168.1.254
 • 10.0.0.2
 • 10.0.0.138
ZTE
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
 • 192.168.100.100
 • 192.168.1.254
 • 192.168.2.1
 • 192.168.2.254
Zyxel
 • 192.168.1.1
 • 192.168.0.1
 • 192.168.2.1
 • 192.168.4.1
 • 192.168.10.1
 • 192.168.1.254
 • 192.168.254.254
 • 10.0.0.2
 • 10.0.0.138

HAPI 3. Pastaj, pas Shkruani paracaktuar emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin Roter të hyni brënda për router tuaj.

HAPI 4. Nëse keni harruar emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin që ju mund të ndiqni udhëzimet e siguruara më poshtë për të shërohen ato.

Nëse ju nuk e ndryshoi emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e parazgjedhur që vjen me router, atëherë ju mund të ju lutem kontrolloni tuaj Default Router Username dhe Password List:

router Markë

Login IP

Emri i përdoruesit

fjalëkalim

3me http://192.168.1.1 admin admin
Belkin http://192.168.2.1 admin admin
BenQ http://192.168.1.1 admin admin
D-Link http://192.168.0.1 admin admin
Digicom http://192.168.1.254 admin Michelangelo
Digicom http://192.168.1.254 përdorues fjalëkalim
Linksys http://192.168.1.1 admin admin
Netgear http://192.168.0.1 admin fjalëkalim
Sitecom http://192.168.0.1 sitecom admin
Thomson http://192.168.1.254 përdorues përdorues
Robotics amerikane http://192.168.1.1 admin admin

HAPI 5. Pasi ju jeni në panelin admin router, atëherë ju do të jetë në gjendje për të ndryshuar dhe të modifikojë të gjitha parametrat e internetit.

Çfarë duhet të bëni nëse ju harruar emrin router tuaj dhe fjalëkalimin

router rishkruhet

Ckemi djema!! Nëse ju tashmë e ndryshuar dhe të harrojmë emrin e përdoruesit apo fjalëkalimin router, atëherë ju thjesht mund të rivendosur router Përndryshe. Duke resetting atë në parametrat e tij në gjendje fabrike, default Username dhe fjalëkalimi do të restaurohen. Butonin reset në shumicën e routers është shumë e vogël dhe mund të jetë e vështirë për të gjetur. Ju do të duhet një pykë laps, gjilpere, ose sende të tjera të hollë për të shtypni atë poshtë për rreth 15 sekonda.

 

Si për të hyrë Cisco Router PËRDORIMI 192.168.1.1

Para së gjithash ju mund të lidheni Cisco router tuaj në kompjuterin tuaj duke përdorur kabllo RJ45.

Pastaj, pas Kthejeni në Cisco Router dhe Kompjuterike.

➥ Next Open Browser dhe shtypni https://192.168.1.1 dhe shtypni Enter.

➥ Tani shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e albumit (admin admin) në qoftë se ju nuk do të ndryshojë. Ose Fusni emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin.

Si për të hyrë Cisco Router PËRDORIMI 192.168.1.1

➥ Ajo do të hapë Cisco Router Admin Faqe.

➥ Tani ju mund të rregulloje të gjitha parametrat tuaj dhe gjithashtu të ndryshuar fjalëkalimin WiFi.

 

TP-LINK ROUTER LOGIN

TP-LINK Router ka një adresë IP 192.168.1.1.

Ju mund të lidheni tuaj TP-Link Router dhe kompjuter me kabllo RJ45.

Lloji Next https://192.168.1.1 në shfletuesin dhe shtypni enter.

Fusni emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin.

 • adresa IP: 192.168.1.1 (ose http://tplinkwifi.net)
 • Emri i përdoruesit: admin
 • fjalëkalim: admin / password

TP-LINK ROUTER LOGIN

Tani shkoni tek Vendosja Wireless dhe ndryshoni cilësimet që ju duhet.

 

D-LINK ROUTER LOGIN

Para së gjithash lidhur D-Link router me kompjuterin tuaj me kabllo Ethernet.

Pastaj kthehet në kompjuterin tuaj.

shfletuesi tani Open Web. lloj http://192.168.1.1 ose http://router dlink dhe shtypni Enter.

Identifikohu për të router D-Link me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin administratori.

D-LINK Router Login

Nëse ju hyni në herën e parë, atëherë ju mund të klikoni mbi Setup dhe pastaj shkoni tek settings pa tel.

Pastaj ju mund të setup atë me dorë ose automatikisht.

SI të identifikohesh për një router Netgear

Së pari, ju mund të lidheni me router Netgear me kompjuterin tuaj Windows

Pastaj Browser hapur dhe lloji HTTPS://192.168.1.1 dhe shtypni enter.

SI të identifikohesh për një router Netgear

Tani Fusni emrin e përdoruesit Netgear router default dhe fjalëkalimin.

Guys Nëse ju nuk e dini emrin e përdoruesit parazgjedhur-fjalëkalimin atëherë kontrolloni tabelën tonë mësipërme.

Shko tek Wireless Settings dhe rregulloje settings.

fjalët përfundimtare

Unë mendoj se ajo duhet të jetë informacion të mjaftueshëm në lidhje me 192.168.1.1 IP Address Default Router Emri i përdoruesit & fjalëkalim. Shpresoj se të gjitha llojet e informacionit të dobishme për ju, por në qoftë se jeni përballur me ndonjë problem në lidhje me këtë post, atëherë ju lutem komentoni për ne, ne do të përpiqemi për të zgjidhur problemin tuaj sa më shpejt të jetë e mundur. Faleminderit për vizitën faqen tonë.