Политика за приватност

Privacy Policy for http://192-168-1-1l.com

на 192-168-1-1 IP адреса Инфо, достапни од http://192-168-1-1l.com, една од нашите главни приоритети е приватноста на нашите посетители. Овој документ Политика на приватност содржи видовите на информации кои се собираат и евидентираат по 192-168-1-1 IP адреса Инфо и како ние го користиме.

Ако имате дополнителни прашања или да бараат повеќе информации за нашата политика за приватност, не двоумете се да контактирате со нас преку е-пошта на jaypol929@gmail.com

Пријавете Датотеки

192-168-1-1 IP адреса Информативен следи стандардна процедура за користење на датотеки. Овие датотеки се логирате посетителите кога ќе посетите веб-сајтови. Сите хостинг компании го направите ова и е дел од хостинг услуги’ анализатор. Собрани од страна на лог датотеки вклучуваат информации на интернет протокол (IP) адреси, тип на пребарувач, Интернет сервис провајдер (ISP), датумот и времето печат, осврнувајќи / излез страници, а можеби и на бројот на кликања. Овие не се поврзани со било какви информации кои се лични. Целта на информации за анализа на трендови, администрирање на страницата, следење на корисници’ движење на веб страната, и собирање на демографски податоци.

Cookies и web beacons

Како и секој друг веб-сајт, 192-168-1-1 IP адреса Информативен користи "cookies". Овие колачиња се користи за чување на информации, вклучувајќи посетители’ параметри, и на страниците на веб-сајт што посетителот пристапи или да се посети. Информации ќе се користат за да се оптимизира на корисниците’ искуство со измената на нашата веб страница содржина врз основа на посетители’ тип на пребарувач и / или други информации.

Google ДаблКлик стрела колачиња

Google е еден продавач на трети лица на нашиот сајт. Тоа, исто така, користи cookies, познат како стрела колачиња, да им служи на реклами на нашиот сајт посетителите врз основа на нивната посета на www.website.com и други сајтови на интернет. Сепак, visitors may choose to decline the use of DART cookies by visiting the Google ad and content network Privacy Policy at the following URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Политика на приватност

Вие може да се консултира оваа листа да се најде Политика за приватност за секоја од рекламирање партнери 192-168-1-1 IP адреса Инфо. Our Privacy Policy was created with the help of the Генератор GDPR Политика за приватност and the Услови и правила Шаблон.

Трети лица реклама сервери или мрежи за рекламирање користи технологии како колачиња, Го вклучите Javascript-, или web beacons кои се користат во нивните реклами и линкови кои се појавуваат на 192-168-1-1 IP адреса Инфо, кои се испраќаат директно до корисниците’ прелистувачот. Тие автоматски добивате вашата IP адреса, кога тоа се случува,. Овие технологии се користат за да се измери ефективноста на нивните рекламни кампањи и / или да го персонализирате на рекламна содржина што ќе го видите на веб-сајтови кои ги посетувате,.

Забележи го тоа 192-168-1-1 IP адреса Информативен нема пристап или контрола над овие колачиња кои се користат од страна на трети лица рекламни.

Трето Pary политики за приватност

192-168-1-1 Политика за приватност IP адреса Информативен не се однесува на други рекламни или веб-сајтови. Така, ние сме ви советува да се консултираат соодветните политики на приватност на овие трети лица реклама сервери за подетални информации. Тоа може да вклучува нивните практики и упатства за тоа како да се откажете од одредени опции. Можете да најдете комплетната листа на овие политики за приватност и нивните води овде: Политика за приватност Линкови.

Можете да изберете да се оневозможи колачиња преку вашиот индивидуален опциите на прелистувачот. За да дознаете повеќе детални информации за управување со колачиња со одредени веб прелистувачи, тоа може да се најдат на интернет прелистувачи’ соодветните веб-сајтови. Кои се колачиња?

Детски информации

Друг дел од нашиот приоритет е додавање на заштита на децата додека се користи интернетот. Ние ги охрабруваме родителите и старателите да ги почитуваат, учествува во, и / или следење и насочување на нивните онлајн активности.

192-168-1-1 IP адреса Информативен не свесно собираме лични идентификациски информации од децата на возраст под 13. Ако мислите дека вашето дете се предвидени со овој вид на информации на нашата веб страница, ние силно ги охрабри да не контактирате веднаш и ние ќе направиме нашите најдобри напори да веднаш да се отстранат ваквите податоци од базата.

Онлајн Политика за приватност Само

Оваа Политика на приватност се однесува само на нашата онлајн активности и важи за посетителите на нашата веб страница во врска со информациите кои им се заеднички и / или собира во 192-168-1-1 IP адреса Инфо. Ова правило не се применува на сите информации собрани офлајн или преку други канали од овој веб-сајт.

согласност

Со користење на нашиот веб-сајт, ти со ова се согласувате на нашата Политика на приватност и се согласувам со неговите Услови и правила.