Kebijakan Privasi

Privacy Policy for http://192-168-1-1l.com

ing 192-168-1-1 Alamat IP Info, diakses saka http://192-168-1-1l.com, salah siji prioritas utama kita privasi pengunjung kita. Kebijakan document Privacy iki ngandhut jinis informasi sing diklumpukake lan direkam dening 192-168-1-1 IP Address Info lan kepriye nggunakake.

Yen sampeyan duwe pitakonan tambahan utawa mbutuhake informasi luwih lengkap babagan kita Kebijakan Privasi, ora ragu-ragu kanggo hubungi kita liwat email ing jaypol929@gmail.com

Log File

192-168-1-1 Alamat IP Info nderek prosedur standar nggunakake file log. Berkas-berkas iki log pengunjung nalika padha ngunjungi situs. Kabeh perusahaan hosting nindakake iki lan bagéyan saka layanan hosting’ Analytics. Informasi sing diklumpukake dening file log kalebu protokol internet (IP) alamat, jinis browser, Layanan Internet Provider (ISP), Tanggal lan wektu perangko, referring / kaca metu, lan bisa nomer klik. Iki ora ana sing nyambung menyang informasi sembarang sing dingerteni wong. Tujuan katrangan kanggo tren nganalisa, administering situs, kedhaftar nelusuri’ gerakan ing website, lan kumpul informasi demografi.

Cookies lan Beacons

Kaya situs liyane, 192-168-1-1 Alamat IP Info migunakake 'cookies'. cookie iki digunakake kanggo nyimpen informasi kalebu pengunjung’ preferensi, lan kaca ing website sing manca diakses utawa dibukak. Informasi digunakake kanggo ngoptimalake kedhaftar’ pengalaman dening ngganti isi kaca web adhedhasar pengunjung’ jinis browser lan / utawa informasi liyane.

Google DoubleClick Dart Cookie

Google iku salah siji saka vendor pihak katelu ing kita. Uga migunakake cookie, dikenal minangka cookie Dart, kanggo ngawula iklan kanggo pengunjung kita adhedhasar marang riko sing www.website.com lan liyane ing internet. Nanging, visitors may choose to decline the use of DART cookies by visiting the Google ad and content network Privacy Policy at the following URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Kawicaksanan privasi

Sampeyan bisa takon dhaftar iki kanggo nemokake Kebijakan Privasi kanggo saben partners iklan 192-168-1-1 Alamat IP Info. Our Privacy Policy was created with the help of the Kebijakan GDPR Privacy Generator and the Sarat lan Ketentuan Cithakan.

Pihak katelu server kanggo utawa jaringan kanggo migunakake teknologi kaya cookie, JavaScript, utawa Beacons sing digunakake ing iklan pamilike lan pranala sing katon ing 192-168-1-1 Alamat IP Info, kang dikirim langsung kanggo pangguna’ browser. Padha kanthi otomatis nampa alamat IP nalika iki ana. teknologi iki digunakake kanggo ngukur efektifitas saka iklan kampanye lan / utawa kanggo nggawe pribadhi isi iklan sing ndeleng ing situs sing ngunjungi.

Elinga yen 192-168-1-1 Alamat IP Info wis ora akses utawa kontrol liwat cookie iki sing digunakake dening iklan pihak katelu.

Katelu kawicaksanan Privacy Pary

192-168-1-1 Kebijakan Privasi Alamat IP Info kang ora aplikasi kanggo iklan utawa situs. Mangkono, kita nuturi sampeyan takon kabijakan privasi pamilike iki server kanggo pihak katelu kanggo informasi sing luwih rinci. Iku bisa uga kalebu laku lan instruksi babagan carane milih-metu saka opsi tartamtu. Sampeyan bisa golek dhaptar lengkap kabijakan privasi iki lan pranala sing kene: Links Kebijakan Privasi.

Sampeyan bisa milih kanggo mateni cookie liwat opsi browser Panjenengan individu. Kanggo ngerti informasi sing luwih rinci babagan Manajemen cookie karo browser web tartamtu, bisa ditemokake ing browser’ situs pamilike. Apa Cookies?

Informasi Anak

liyane saka prioritas kita nambah pangayoman kanggo anak nalika nggunakake internet. Kita kasurung tuwane lan biyung kanggo mirsani, melok, lan / utawa ngawasi lan nuntun kegiatan online sing.

192-168-1-1 Alamat IP Info ora sengaja ngumpulake sembarang pribadi dingerteni Informasi saka anak ing umur 13. Yen sampeyan mikir sing anak kasedhiya iki jenis informasi ing situs kita, kita saestu kasurung kanggo hubungi kita langsung lan kita bakal nindakake efforts kita paling apik kanggo sakcepete dibusak katrangan saka cathetan kita.

Kebijakan Privasi Online Mung

Kebijakan Privasi Iki dianggo kanggo aktivitas online kita lan bener kanggo pengunjung kanggo situs web kita karo regards kanggo informasi sing padha sambungan lan / utawa ngumpulake ing 192-168-1-1 Alamat IP Info. Iki privasi ora ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake sembarang offline utawa liwat saluran liyane saka situs iki.

idin

Kanthi nggunakake situs web kita, dokumen idin kanggo kita Kebijakan Privasi lan setuju kanggo Sarat lan Ketentuan sawijining.