192.168.1.1

192.168.1.1 admin Login

Apa sajarah konco 192.168.1.1?

Originally ana 5 kelas alamat internet A, B, lan C, kang padha general nggunakake D kang ngowahi kanggo siaran werno-werno ngarahake lan E minangka undhang-undhang kanggo nggunakake eksperimen. sistem kelas iki digunakake nalika allocating metu alamat IP kanggo perusahaan.

kelas A, B, lan C Alamat

Senajan nulis metu alamat IPv4 ing desimal dhéfinisi A, B, lan C alamat bener nganggep carane alamat katon ing binar. Ning kene, alamat dicekak 4 kelompok 8 bit. uga, Elinga IP Alamat sing bener dipérang dadi 2 bagean. A part pun jaringan lan bagean makili inang.

Ing alamat IP khas minangka digunakake ing jaringan asal.

192.168.1.1

Ing sepasang sing.

11000000 10101000 00000001 | 00000001

part Network | Inang Part

192.168.1.iku bagéan jaringan saka alamat lan pungkasan 1 iku bagéan inang.

Apa 192.168.1.1 Alamat IP?

192.168.1.1

192.168.1.1 alamat IP iki minangka gateway gawan saka router paling nirkabel kaya TP-Link, Cisco, Linksys, D-Link, Belkin, Asus, Netgear, lan Milyar Router utawa ADSL modem. Ana sawetara alamat utama IP router bisa njupuk, 192.168.1.1 siji sing paling umum sanadyan 10.0.0.1 utawa 192.168.0.1uga opsi liyane. Iki sing umum dikenal minangka alamat inang.

Concretely siji bisa ngatur Pilihan Keamanan, Manajemen jaringan, WAN (Wide Area Network), ADSL (Asimetris Digital Subscriber Line), IP QoS, DNS (Domain Name System), WLAN (Wireless Area Network Local) setelan, DSL (Digital Subscriber Line), proxy, LAN (jaringan wilayah lokal), MAC (Sedheng Akses Control), pemblokiran WPS antara liya.

 

Carane mlebu 192.168.1.1 Alamat IP Langkah Guide Langkah

STEP 1. Kaping kabeh, sampeyan bisa ngetik https://192.168.1.1 menyang baris alamat browser kang.

 

192.168.1.1 admin Login

 

STEP 2. Banjur Yen njupuk kesalahan, banjur https://192.168.1.1 dudu alamat IP router kang.

Dadi kanca-kanca sampeyan bisa mriksa ing ngisor iki Default Router Alamat IP List:

router Brand

Login IP

2Wire
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.254
  • 10.0.0.138
3karo
  • 192.168.1.1
  • 192.168.1.10.1
Actiontec
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.2.1
  • 192.168.254.254
Airlink
  • 192.168.1.1
  • 192.168.2.1
Airlive
  • 192.168.2.1
Airties
  • 192.168.2.1
Apple
  • 10.0.1.1
amped Wireless
  • 192.168.3.1
Asus
  • 192.168.1.1
  • 192.168.2.1
  • 10.10.1.1
Aztech
  • 192.168.1.1
  • 192.168.2.1
  • 192.168.1.254
  • 192.168.254.254
Belkin
  • 192.168.1.1
  • 192.168.2.1
  • 10.0.0.2
  • 10.1.1.1
milyar
  • 192.168.1.254
  • 10.0.0.2
Buffalo
  • 192.168.1.1
  • 192.168.11.1
Dell
  • 192.168.1.1
Cisco
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.30
  • 192.168.0.50
  • 10.0.0.1
  • 10.0.0.2
D-Link
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.0.10
  • 192.168.0.101
  • 192.168.0.30
  • 192.168.0.50
  • 192.168.1.254
  • 192.168.15.1
  • 192.168.254.254
  • 10.0.0.1
  • 10.0.0.2
  • 10.1.1.1
  • 10.90.90.90
Edimax
  • 192.168.2.1
unggul
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.8.1
Gigabyte
  • 192.168.1.254
Hawking
  • 192.168.1.200
  • 192.168.1.254
Huawei
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.3.1
  • 192.168.8.1
  • 192.168.100.1
  • 10.0.0.138
LevelOne
  • 192.168.0.1
  • 192.168.123.254
Linksys
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.10
  • 192.168.1.210
  • 192.168.1.254
  • 192.168.1.99
  • 192.168.15.1
  • 192.168.16.1
  • 192.168.2.1
Microsoft
  • 192.168.2.1
Motorola
  • 192.168.0.1
  • 192.168.10.1
  • 192.168.15.1
  • 192.168.20.1
  • 192.168.30.1
  • 192.168.62.1
  • 192.168.100.1
  • 192.168.102.1
  • 192.168.1.254
MSI
  • 192.168.1.254
Netgear
  • 192.168.0.1
  • 192.168.0.227
NetComm
  • 192.168.1.1
  • 192.168.10.50
  • 192.168.20.1
  • 10.0.0.138
Netopia
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.254
Planet
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.254
Repotec
  • 192.168.1.1
  • 192.168.10.1
  • 192.168.16.1
  • 192.168.123.254
Senao
  • 192.168.0.1
Siemens
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.254
  • 192.168.2.1
  • 192.168.254.254
  • 10.0.0.138
  • 10.0.0.2
Sitecom
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.254
  • 192.168.123.254
  • 10.0.0.1
SMC Networks
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.2.1
  • 10.0.0.1
  • 10.1.10.1
Sonicwall
  • 192.168.0.3
  • 192.168.168.168
SpeedTouch
  • 10.0.0.138
  • 192.168.1.254
Sweex
  • 192.168.15.1
  • 192.168.50.1
  • 192.168.55.1
  • 192.168.251.1
tarub
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
Thomson
  • 192.168.0.1
  • 192.168.1.254
  • 192.168.100.1
TP-Link
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.0.254
Trendnet
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.0.30
  • 192.168.0.100
  • 192.168.1.100
  • 192.168.1.254
  • 192.168.10.1
  • 192.168.10.10
  • 192.168.10.100
  • 192.168.2.1
  • 192.168.223.100
  • 200.200.200.5
U.S. Robotics
  • 192.168.1.1
  • 192.168.2.1
  • 192.168.123.254
zoom
  • 192.168.1.1
  • 192.168.2.1
  • 192.168.4.1
  • 192.168.10.1
  • 192.168.1.254
  • 10.0.0.2
  • 10.0.0.138
ZTE
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.100.100
  • 192.168.1.254
  • 192.168.2.1
  • 192.168.2.254
Zyxel
  • 192.168.1.1
  • 192.168.0.1
  • 192.168.2.1
  • 192.168.4.1
  • 192.168.10.1
  • 192.168.1.254
  • 192.168.254.254
  • 10.0.0.2
  • 10.0.0.138

STEP 3. Banjur sawise Ketik roter jeneng panganggo standar lan sandhi kanggo mlebu dalan.

STEP 4. Yen sampeyan kelalen jeneng pangguna lan sandhi sampeyan bisa tindakake pandhuan ing ngisor iki kasedhiya kanggo waras.

Yen sampeyan ora ngganti jeneng panganggo standar lan sandhi sing nerangake karo dalan sampeyan bisa priksa Panjenengan Default Router Jeneng lan List Sandi:

router Brand

Login IP

Jeneng

sandi

3karo http://192.168.1.1 admin admin
Belkin http://192.168.2.1 admin admin
BenQ http://192.168.1.1 admin admin
D-Link http://192.168.0.1 admin admin
Digicom http://192.168.1.254 admin Michaelangelo
Digicom http://192.168.1.254 panganggo sandi
Linksys http://192.168.1.1 admin admin
Netgear http://192.168.0.1 admin sandi
Sitecom http://192.168.0.1 Sitecom admin
Thomson http://192.168.1.254 panganggo panganggo
US Robotics http://192.168.1.1 admin admin

STEP 5. Sawise sampeyan ana ing panel admin ing dalan kang sampeyan bakal bisa kanggo ngganti lan ngowahi kabeh setelan internet.

Apa apa yen kelalen jeneng pangguna lan sandhi dalan kang

Reset router

Hei cah!! Yen sampeyan wis diganti lan lali jeneng panganggo dalan utawa sandi, sampeyan mung bisa ngreset dalan Utawa. Dening ngreset iku kanggo setelan pabrik Reset sawijining, gawan Jeneng lan sandhi bakal dibalèkaké. Tombol Reset ing paling router banget cilik lan bisa dadi angel kanggo nemokake. Sampeyan bakal kudu nib potlot, pin, utawa item lancip kanggo pencet mudhun kanggo ngubengi 15 detik.

 

CARA ngakses Cisco ROUTER USING 192.168.1.1

Kaping kabeh sing bisa nyambung Cisco Router menyang komputer nggunakake kabel RJ45.

Banjur sawise Uripake Cisco Router lan Komputer.

➥ Next Open Browser lan ngetik https://192.168.1.1 lan Enter.

➥ Saiki ketik jeneng lan sandhi Default (admin admin) yen ora ngganti. Utawa Ketik jeneng pangguna lan sandhi.

CARA ngakses Cisco ROUTER USING 192.168.1.1

➥ Bakal mbukak Cisco Router Admin Page.

➥ Saiki sampeyan bisa ngatur kabeh setelan lan uga ngganti sandi WiFi.

 

TP-LINK ROUTER LOGIN

TP-LINK Router duwe alamat IP 192.168.1.1.

Sampeyan bisa nyambung TP-Link Router lan Komputer karo kabel RJ45.

Sabanjure Koleksi https://192.168.1.1 ing browser lan Ketik.

Ketik jeneng pangguna lan sandhi.

  • alamat IP: 192.168.1.1 (utawa http://tplinkwifi.net)
  • Jeneng: admin
  • sandi: admin / sandi

TP-LINK ROUTER LOGIN

Saiki menyang setting Wireless lan ngganti setelan sing perlu.

 

D-LINK ROUTER LOGIN

Kaping kabeh nyambung D-Link dalan karo komputer karo kabel ethernet.

Banjur Nguripake komputer.

browser Web Saiki Open. Koleksi http://192.168.1.1 utawa http://router dlink lan Enter.

Mlebu menyang dalan D-Link karo jeneng pangguna lan sandhi administrator.

D-LINK Router Login

Yen sampeyan mlebu pisanan sampeyan bisa klik ing persiyapan lan banjur pindhah menyang setelan nirkabel.

Banjur sampeyan bisa persiyapan kanthi manual utawa otomatis.

CARA mlebu menyang ROUTER Netgear

Kaping kabeh, sampeyan bisa nyambung ing dalan Netgear karo komputer Windows

Banjur mbukak Browser lan jinis https://192.168.1.1 lan Ketik.

CARA mlebu menyang ROUTER Netgear

Saiki Ketik jeneng panganggo standar lan sandi Netgear Router kang.

Guys Yen sampeyan ora ngerti standar jeneng panganggo-sandi banjur mriksa ndhuwur meja kita.

Menyang Setelan Wireless lan ngatur setelan.

tembung final

Aku iku kudu informasi cukup bab 192.168.1.1 Alamat IP Default Router Jeneng & sandi. Mugi sing kabeh jinis informasi migunani marang kowé, nanging yen sampeyan madhep masalah gegayutan kirim iki, banjur mangga komentar kanggo kita kita bakal nyoba kanggo ngatasi masalah sanalika bisa. Thanks kanggo ngunjungi situs kita.