Apa iku 192.168.0.0 Alamat IP?

192.168.0.0 alamat ip

IP stands for protokol internet. Saben jaringan wis alamat IP unik. Ing sawetara saka alamat IP 192.168.255.255. IP ngandhut sawetara alamat, nomer pisanan ing sawetara mung jaringan. alamat IP padha ngidini piranti beda kanggo nyambungake karo saben liyane ing jaringan sing padha.

Apa 192.168.0.0?

192.168.0.0

Subnet wis telung alamat layanan IP:

  • subnet IP,
  • siaran werno-werno IP,
  • standar gateway IP.

192.168.0.0 punika alamat subnet IP ing kasus iki.

Biasane paling piranti ora nggunakake 192.168.0.0 minangka alamat IP amarga sawise iku digunakake minangka alamat IP kanggo jaringan tartamtu lan yen admin nyoba kanggo nemtokake 192.168.00 kanggo piranti ing jaringan minangka alamat IP statis, kabeh jaringan bakal mati nganti piranti suwek.

Miturut teori, 192.168.0.0 bisa diwenehi kanggo piranti tartamtu, yen wis sawetara alamat gedhe banget. Sing alesan ngapa piranti karo alamat IP pungkasan karo nul sing biasane ora digunakake.

Ana sawetara macem 192.168.0.0

Ukuran 192.168.0.0 jaringan gumantung topeng jaringan sing dipilih dipilih.

ana 3 sawetara beda kasebut ing ngisor iki:

  • 168.0.0/16: iku kisaran saka 192.168.0.0 kanggo 192.168.255.255 karo sak 65,534 sarwa dumadi.
  • 168.0.0/18: iku kisaran saka 192.168.0.0 kanggo 192.168.63.255 karo sak 16,382 sarwa dumadi.
  • 168.0.0/24: iku kisaran saka 192.168.0.0 kanggo 192.168.0.255 karo sak 254 sarwa dumadi.

router broadband digunakake ing ngarep nganggo 192.168.0.0 jaringan biasane duwe 192.168.0.0/24 minangka konfigurasi sing, dening sing Maksudku sing padha umum nggunakake 192.168.0.1 minangka alamat gateway sing lokal.

 

carane 192.168.0.0 nyambut gawe?

Notasi desimal sing diowahi dadi format manungsa-diwaca saka nomer binar. binar katon kaya (11000000 10101000 00000000 00000000).

Ping Tes utawa sambungan liyane saka internet utawa jaringan njaba saka alamat jaringan IPv4 pribadi ora bisa routed menyang.

Bisa nemtokake 192.168.0.0 kanggo kertu jaringan komputer utawa laptop?

Ora! Sampeyan ora bisa nemtokake alamat iki ing piranti jaringan (malah kanggo dalan) amarga ing kasus iki jaringan bisa dienggo kanti awon lan sampeyan bisa nemokake macem-macem masalah-related jaringan. Conto paling cedhak: piranti bisa uga ora bisa diakses liwat LAN (jaringan wilayah lokal).

Liyane final

Aku iku kudu informasi cukup bab 192.168.0.0 Alamat IP Default Router Jeneng & sandi. Mugi sing kabeh jinis informasi migunani marang kowé, nanging yen sampeyan madhep masalah gegayutan kirim iki, banjur mangga komentar kanggo kita kita bakal nyoba kanggo ngatasi masalah sanalika bisa. Thanks kanggo ngunjungi situs kita.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *